Palvelut

Laskurahoitus

Laskurahoitus on yritysten joustava rahoitusväline, jonka avulla voit keventää taloushallintoasi ja muuttaa yrityksesi laskut rahaksi nopeasti ja vaivattomasti.

Saat laskun summan tilillesi kokonaisuudessaan jopa seuraavana päivänä. Vähennämme summasta vain laskujen käsittelymaksun ja rahoitusprovision. Näin saat yrityksesi myyntituotot heti käyttöösi ja voit tarjota asiakkaillesi kilpailukykyiset maksuehdot.

Laskurahoitus -palvelumme sisältää myös reskontran, huomautuslaskujen lähettämisen ja perinnän. Voimme hoitaa puolestasi koko yrityksesi laskutusprosessin alusta loppuun. Ulkoistamalla yrityksesi taloushallinnon rutiinit meille, voit siis keskittyä ydinliiketoimintaasi. Säästöä syntyy myös perinteisten pankkipalveluiden palvelumaksuista, kun tilitämme saatavasi kertasuorituksena yrityksesi tilille.

Et tarvitse laskurahoitukseen ulkopuolisia vakuuksia, koska rahoitukseen siirretyt myyntisaatavat riittävät yleensä rahoituksen vakuudeksi.

Perintä

Carmelin Juridia hoitaa yritys- ja yksityisperintää hyvän perintätavan mukaisesti, tehokkaasti ja yksilöllisesti. Hoidamme koko perintäprosessin puolestasi maksukehotuksesta haastehakemukseen asti. Yrityksen yksittäinenkin saatava kannattaa siirtää ammattilaisten perittäväksi, sillä mitä aikaisemmassa vaiheessa perintätoimi voidaan aloittaa, sitä varmemmin yrityksesi saatavat kotiutuvat ja kassavirta säilyy tasaisena. Vapaaehtoinen perintäpalvelumme on laskurahoitusasiakkaillemme veloitukseton palvelu.

Jälkiperintä

Jälkiperintäpalvelumme kotiuttaa luottotappioiksi kirjattuja saatavia ja palauttaa varattomuusmerkinnällä ulosotosta palautuneita oikeuden päätöksiä. Jälkiperinnän menetelmät sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Toimeksiannon asiakirjana toimii perintäpalvelusopimus, jonka täytettyäsi voit antaa meille yrityksesi selvät ja riidattomat saatavat perittäväksi. Toimeksiannon voit tehdä kätevästi joko verkkosivujemme extranet-palvelun kautta tai sähköpostin, postin, faksin tai puhelimen välityksellä. Vastaanotettuamme toimeksiannon, toimitamme kuittauksen sekä tilanneraportit sovituin aikavälein. Näin jälkiperintäprosessin seuranta on mahdollisimman helppoa ja mutkatonta.